top of page

PLIVAČKI MARATON

SV. EUFEMIJA 

21.PLIVAČKI MARATON SV. EUFEMIJA 2019

U  subotu 14.09.2019 održat će se 21. plivački maraton Sv.Eufemija u dužini 45oo m od Villas Rubina do Mulini Beach. I ove godine je zbog sigurnosti plivača organizacioni odbor  odlučio promjeniti mjesto dolaska na cilj kako bi se izbjeglo plivanje u luci koja  zbog izgradnje nove marine za mega jahte i sve večeg broj plovila, pomorskih taksija i sl. postaje pretijesno i nesigurno mjesto za plivače.

 

Cilj je  na plaži hotela Monte Mulini. Uplivava se u lijevak između mola marine i plutače i pliva se do ciljne table postavljene između dviju plutača koju plivač treba dodirnuti rukom i na taj način završiti utrku. Nakon što svi plivači dođu na cilj, nakon kratke okrijepe organiziran je povratak autobusom u TN Villas Rubin na ručak i podjelu priznanja. Utrka Sv Eufemija je završna utrka CRO CUP-a, plivačkog natjecanja koje se boduje za prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju,na kojoj će se podjeliti priznanja za apsolutni poredak u utrci ali će se proglasiti i pobjednici u Cro Cup takmičenju za 2019 godinu  u svim dobnim kategorjama. 

 

Ovim putem želimo se zahvaliti tvrtkama, klubovima i udrugama koje svake godine pa tako i ove pomažu u organizaciji maratona: Sportska zajednica grada Rovinja,, PK Delfin, Maistra d.d., Javna Vatrogasna Postaja Rovinj, Društvo Crvenog križa Istarske županije, Jedriličarski Klub Maestral Rovinj, Lučka uprava Rovinj, Biciklistički klub AXA, Postaja pomorske policije Pula-Pola, Eurotrade d.o.o., Lučka kapetanija Pula, Sportski ribolovni klub Meduza Rovinj, Rovinj FM, Mediacom, Foto Duga, Lera-Rovinj d.o.o. , i Portun Immobilis d.o.o. 


  

 

PROČITAJ PRAVILA UTRKE

DOBRO PROUČI STAZU

FOTOGRAFIJE

USKORO!

ISPRINTAJ DIPLOMU!

bottom of page