top of page

ROVINJ SWIM

             21.

PLIVAČKI MARATON 

  SVETA EUFEMIJA

SERVICES

01

MARATON

KARTA PLIVAČKE RUTE

21. plivački maraton Sv. Eufemije pliva se od TN Villas Rubin do Moulini beach u dužini od 4500 m.

Cilj maratona je na plaži hotela Monte Mulini.Staza je nešto kraća od uobičajene kad se plivalo do malog mola u samoj luci. Na taj način smo povećali sigurnost plivačima jer nam je  i obaveza, kao organizatorima učiniti sve da se izbjegne bilo kakva  neugodnost na moru u vrijeme trajanja plivačkog maratona.    

PROMOTIVNI SPOT

Prošlogodišnji. plivački maraton sv. Eufemija  bio je po mišljenju mnogih odlično organiziran. Dobili smo pohvale i za to što smo razmjestili ciljnu ravninu dalje od gradske luke i time povećali sigurnost plivačima. Kako je sve ostalo izgledalo lani, pogledajte u skraćenoj video snimci koju je snimio i montirao Danijel Cerin.

POGLEDAJ SPOT
REZULTATI

Plivački maraton Sv. Eufemija je završna utrka CroCup-a,svojevrsnog prvenstva Hrvatske u daljinskom plivanju na kojoj se već tradicionalno proglašavaju prvaci CroCup-a  u ženskoj, muškoj

i ekipnoj konkurenciji

ABOUT

PRIJAVI SE,

OTPLIVAJ,

UŽIVAJ...

SVE UČESNIKE  21. MARATONA NAGRAĐUJEMO PRIGODNOM MEDALJOM

Predprijave za 21. plivački maraton možete ispuniti peko web obrazca ali

na sam dan plivanja u subotu 14.09.2019. od 9 do 10:15 sati obavezna je registracija za sve učesnike. Start utrke na 4500 m je u TN Villas Rubin u 10;30 sati a cilj je ispred plaže hotela Monte Mulini.. Ručak i podjela medalja će biti u restoranu TN Villas Rubin, povratak busom u Villas Rubin osiguran. Propozicije maratona pročitaj ovdje.

03

FOTOGALERIJA 

GALLERY
bottom of page