top of page
Search

USPJEŠNI ROVINJSKI DELFINI Matija Mužina 'pomeo' konkurenciju na Prvenstvu Hrvatske

U Zagrebu je ovog vikenda održano Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine na kojem su sudjelovali i plivači rovinjskog Delfina.

Svakako najzapaženiji rezultat ostvario je Matija Mužina, dvostruki apsolutni i mlađe seniorski prvak Hrvatske u disciplinama 100 i 200m prsno, te brončani u apsolutnoj i zlatni u mlađe seniorskoj konkurenciji u disciplini 50m prsno.

Manuel Herak bio je srebrni u juniorskoj konkurenciji u disciplini 200m leptir, 6. u disciplini 50m leptir i 100m leptir također u juniorskoj konkurenciji.


Štafeta 4x100 mješovito osvojila je brončanu medalju u apsolutnoj konkurenciji u sastavu Toni Crnković, Matija Mužina, Manuel Herak i Dino Crnković.

Valja napomenuti kako nitko od članova PK Delfina nije senior, Mužina je mlađi senior, Herak junior, dok su braća Crnković mlađi juniori.

Nastupali su rovinjski plivači i plivačice u još brojnim kategorijama a valja napomenuti i kako su svi plivači popravili svoje osobne rekorde.


Zadnji dan PRVENSTVA HRVATSKE ZA DOBNE SKUPINE naši dečki osvojili su brončanu medalju u APSOLUTNOJ KONKURENCIJI u sastavu Toni Crnković, Matija Mužina, Manuel Herak i Dino Crnkovic.

U pojedinačnim utrkama uz Matiju na 200m prsno, nastupili su i Toni Crnković u disciplini 100m leđno koji je ostvario 7. mjesto u konkurenciji mlađih juniora, te Dora Đukić u disciplini 200m prsno koja je ostvarila 9. mjesto u konkurenciji mlađih juniorki.

SVAKA ČAST SVIMA!!!

Naše cure su na PRVENSTVU HRVATSKE nastupile u dvije štafete 4*100 slobodno i 4*100 mješovito (Laginja, Đukić, Mužina, Brunetti)


Manuel Herak srebrni na PRVENSTVU HRVATSKE u juniorskoj konkurenciji u disciplini 200m leptir s novim osobnim rekordom!!!

Čestitamo Manuel


OVO JE EKIPA ZA VELIKE STVARI!! Rovinjski Plivački klub Delfin pomeo je konkurenciju na Državnom prvenstvu u Zagrebu! Jutros u 8 i 30 na Rovinj FM sve o veličanstvenom vikendu koji je za njima reći će nam MATIJA MUŽINA, MANUEL HERAK, DINO CRNKOVIĆ, TONI CRNKOVIĆ i trenerica MATEA PETEH BJELANČEVIĆ. Bravo svima!!!!


Bravo DELFINAŠI

88 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page